Cilë kafshë e shihni të parën? – kjo tregon shumë për personalitetin tuaj

Carl Jung ka përdorur teste asociacionesh si detektor për gënjeshtër në shekullin e XX-të, sepse ajo e bën të vendos menjëherë dhe nuk e le të mendojnë për atë çka e kanë parë.
Tani do të zbuloni dika më shumë për mendjen e pavetëdijesshme tuajën e cila në jetën e përditshme di të fshihet nga e vërteta

Relaksohuni, besoni në pavetëdije shikoni figurën dhe mbani mend kafshën e parë që keni parë.

Cilën kafshë keni parë të parën?
Macja
Kjo zgjedhje tregon ngurrimin tuaj për të filluar javën tuaj të punës, dëshirën tuaj për një pushim dhe dëshirën për të afruar më shumë pushimet tuaja. Ose edhe fundi i ditës së punës për shkak se doni të shkoni sa më shpejtë në shtëpi, të uleni në një kolltukë të këndshme dhe të lexoni librin tuaj të preferuar ose të shihni një shfaqje të preferuar televizive.
Qeni
Ju e ndjeni mbështetjen e miqve dhe me një ndihmë të tillë, jeni gati për të zgjidhur problemin që lind. Bamirësia është një gjë e mirë. Por, mendoni me kujdes për detyrën për të parë nëse jeni në gjendje ta zgjidhni vetë. Në fund të fundit, njerëzit rreth jush mund të ndryshojnë planet e tyre. Dhe ju jeni duke harruar vazhdimisht për këtë, sepse kurrë nuk mund ta zhgënjeni dikë.
Luani
Ju jeni të parrezistueshëm! Shpesh po ju thonë këtë, apo jo? A është kjo për shkak të stilit të flokëve që keni ndryshuar? Megjithatë, as nuk duhet të ndryshoni flokët tuaj për të qëndruar në maje. Ka diçka te ju që tërheq njerëzit dhe kjo gjë shkakton respekt dhe admirim, por edhe zili. Por mos i gjykoni ato me rigorozitet, sepse, në fakt, ata ndonjëherë sillen pak arrogante. Mundohuni t’i trajtoni të tjerët si të barabartë me ju, dhe jo në mënyrën se si i trajtoni tani.
Kali
Tani për tani, diçka kufizon lirinë tuaj. Ndoshta ju po ndiqni shefin tuaj në të gjithë zyrën, duke bërtitur: “Pushim! Dua pushim!” Qetësohuni. Gjithkush dëshiron një pushim. Por tani është e nevojshme të qetësohet dhe të tregohet qëndrueshmëria dhe efikasiteti që është i njohur për kafshën e përzgjedhur.
Mjellma
Ju jeni në dashuri. Kjo është arsyeja pse çdo gjë rreth jush duket e bukur, duke përfshirë edhe një turp të tmerrshëm të një arkatari i cili është i pakënaqur me jetën e tij personale, por edhe me jetën personale të çdo blerësi. Është një periudhë e mrekullueshme – përpiquni ta mbani këtë ndjenjë, nëse jo për disa muaj, të paktën derisa të merrni rrogën.
Pinguini
Si e keni arritur ta shihni atë? Shikoni përsëri, aty nuk ka një pinguin. A po e shikoni akoma? Fajësoni imagjinatën tuaj të pasur që admironi miqtë tuaj dhe me këtë ju i ngatërroni njerëzit që takoni për herë të parë.