Kundërpërgjigja e Bleta Gashit për rrahjen me Baby G

Ditëve të fundit, në ballinën e mediave rozë ishte Baby G – kjo për shkak të rrahjes që ndodhi mes saj dhe ish shoqes së ngushtë.
Në videon e mëposhtme, mund të dëgjoni rrëfimin e Bleta Gashit dhe njëres prej shoqeve të saj.

Të dyja kanë dhënë versionin e tyre mbi këtë incident, e për të kuptuar se çfarë thanë ato./Prive.