Si do të dukeshin princeshat e Disney-t, në ditët e sotme (Foto)

Borëbardha, “Borëbardha dhe shtatë xhuxhat” (1937)

Kompania ‘Walt Disney’ i dha botës karakteret dhe princeshat më të popullarizuara – që nga filmi Borëbardha, i realizuar më 1937.

Isabelle Staub, piktore nga Pensilvania, ka rikthyer ndryshe personazhet e saja të preferuara. Ato duken të përditësuara me teknikat e sotme, me ngjyra më të ndritshme dhe linja më strikte.

Bright Side sjell një listë me personazhet e famshëm të animuar dhe mënyrën se si do të dukeshin nëse do pikturoheshin sot.