Stërmbesa e Enver Hoxhës ka një pyetje me rëndësi!

Këngëtarja Rezarta Shkurta ka publikuar në rrjete sociale një video mjaft të bukur të së bijës.
Në këtë video Hera e vogël, si një aktore e vërtetë interpreton dhe ndër të tjera bën pyetjen mjaft interesante. “Po paratë si blihen?”

Nuk është hera e parë që vogëlushja e këngëtares bën video të tilla mjaft simpatike./Gazeta Express/